De fyra bästa spelautomaterna från Net Gaming

Laptop

Ett team av begåvade proffs har samlats under ledning av Net Gaming. Axel Lindholm tar en titt på leverantörens mest framgångsrika utveckling.

De fyra bästa spelautomaterna från Net Gaming

NetGaming är en maltesisk utvecklare av mjukvaruutrustning för onlinespelsföretag, som varit verksam sedan 2018. De bästa spelautomaterna från denna leverantör beskrivs nedan.

Viking’s Chess: The Conqueror’s Game

Denna spelautomat utvecklades av leverantören 2019. Det tillhör kategorin hög volatilitet maskiner, och dess RTP når värdet 95,45%. Storleken på de maximala vinsterna i spelet vid den maximala insatsen för en rulle är lika med 50 tusen spelmynt. Casino utländska särskilt aktivt främja denna spelautomat.

Spelaren kan satsa från 0,20 till 50 mynt. Spelområdet ger 5 rullar, placeras på 5 rader. Betalningslinjer här är inte. Priskombinationer kan skapas var som helst på spelplanen. För deras bildning kommer att behöva samla tre eller flera identiska piktogram.

Spåret har sådana bonusalternativ som:

  • Respins;
  • Freespins;
  • Wild och Scatter;
  • Staplade ikoner.

Budgetikoner i spelet är runor som ger 5, 15 eller 40 mynt. Symboler med genomsnittlig betalning är Girl och King, som ger från 10 till 120 mynt. Det mest lönsamma kortet är myntet som skapar kombinationer endast i mängden 5 stycken. Det är också en Wild-symbol och kan därför ersätta andra ikoner när du skapar vinnande kombinationer.

Warriors Quest

Denna slot var dedikerad till det asiatiska temat. Den släpptes 2019. Maskinen är medelvolatil och dess avkastning till spelaren är 95,87%. För en scroll kan du vinna upp till 0,25 mynt.

Det lägsta som en spelare kan satsa per snurr är 0,25 mynt och det högsta är 175 mynt. Spelplanen består av 5 hjul, placerade på 5 rader. Vinstkombinationer bildas enligt de 57 betalande riktningarna.

För att skapa vinnande kombinationer måste du samla 3, 4 eller 5 identiska ikoner på en av linjerna. Ytterligare funktioner i maskinen är: Re-spins, Free spins, Wild, Scatter, Staplade ikoner. De billiga spelautomatsymbolerna har gjorts i form av kortdräkter, nämligen: Spader, tre, Hjärtan, Diamanter.

Att samla in priskombinationer med dem kan spelaren få från 3 till 70 spelmynt. Medium i pris är symboler i form av vas med mynt och krigare. De tar från 8 till 100 krediter. Det mest lönsamma kortet i spelautomaten Flicka, ger vinnande kombinationer av 20, 50 eller 150 mynt. 

Scatter i spelet gjordes i form av en rund ikon med en eldfågel med inskriptionen “BONUS”. Nedfallet av 3 eller fler av dessa ikoner på valfria hjul i spelzonen aktiverar 5 omgångar gratissnurr.

Treasures of Egypt

Denna maskin med egyptiskt tema, som utvecklades 2019, är tillägnad sökandet efter forntida skatter. För en rotation kan spelaren få ett pris på upp till 200 tusen spelmynt. Slotens variationer är på genomsnittlig nivå och dess teoretiska avkastningsgrad är 95,5%.

Spelplanen presenterades i form av 3 rader, på vilka det finns 5 rullar. Vinnande kombinationer kan bestämmas på en av de tio vinstlinjerna. På snurret kan du satsa i intervallet från 0,20 till 100 krediter.

Billiga ikoner här är kortdräkter: Trefs, Diamonds, Hearts, Spades. Kombinationer med dem kommer att ge från 10 till 150 krediter. Medelbetalande ikoner har stiliserats som Scarab och Ankh. Kombinationer med dem ger en utbetalning på 20 till 450 mynt. Den mest lukrativa ikonen är Anubis, som kan ge en kombination av 150, 300 eller 1 000 krediter.

Mystic Ocean

Mysterious Ocean slot är tillägnad invånarna i havsdjupet. Det släpptes 2019. Storleken på den maximala utbetalningen för en snurr här når 40 tusen mynt. Volatiliteten i spelautomaten är på en hög nivå. 

Indikatorn för återbetalning av medel till spelaren i teorin når 96,5%. Mängden tillåtna insats varierar i intervallet från 0,10 till 40 mynt. Vinnande kombinationer bildas av 10 fasta riktningar.

Billiga ikoner här är J, Q, K, A. De ger en utbetalning på 5 till 150 mynt. Medelbetalande ikoner är Scatter i form av Dragon’s Lap, Turtle, Octopus och Fish. De tar från 2 till 2 000 mynt.

Det dyraste piktogrammet är draken, som i priskombinationer ger 10, 100, 1,000 eller 5,000 mynt. Det viktigaste bonusalternativet är gratissnurr, vars antal kan uppgå till 200 stycken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*